vineri, 17 iulie 2009

Cam singurica ...

Observ, dupa comentarii, ca sunt cam singurica pe aici . Totusi nu e rau , pentru ca asta inseamna ca pot sa imi permit sa scriu ce vreau , sa ma iau de oricine, sa injur pe oricine, sa critic, si mai presus de toate , sa am mereu dreptate, fara sa ma contrazica nimeni :)).
Totusi aveti persimiunea sa ma CONTRAZICETI .
Deci...SA NE CONTRAZICEM !!

Este vreo diferenta intre a fi smecher si a te da smecher? Dupa parerea voastra smecheria este inascuta, individuala, capatata pe parcursul vietii…? Cum arata un om smecher? Se deosebeste el oare de ceilalti si prin look?

Dupa umila mea parere, exista o diferenta intre a fi smecher si a te da smecher . Sunt multi oameni care se dau smecheri si putini care sunt ! ( cei care se dau smecheri sunt favorizati de proasta educare a omului de rand care nu stie cu adevarat ce inseamna sa fii smecher ) .

Voi ce parere aveti ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Oamenii care se dau smecheri sunt pokemonii pe care ii vezi prin parcuri si pe strada (implicit cluburi si mai exact baile lor). Oamenii care sunt smecheri sunt ei ce nu au nevoie sa dovedeasca la fiecare pas lucrul asta deci nu sunt iesiti la iveala mereu.

G0oDBoY spunea...

Nu prea comentez la faza asta cu smecheria pentru ca in ziua de azi mai toti "sunt smecheri" dar defapt daca e de ceva bataie sau mai stiu ce,sa-ti salvezi prietenul de la o problema,nu prea se baga nimeni atunci toti sunt mielusei deci detest faptul ca sunt falsi unii.

 
Blogger Templates by Wishafriend.com